top of page

MEER INFO

Stichting Hoogbegaafd Actief organiseert activiteiten voor hoogbegaafde kinderen en/of gezinnen. Dit voornamelijk in Noord Nederland, maar in de toekomst hopen wij dit verder uit te bouwen naar andere provincies.
Doel is om hoogbegaafde kinderen met gelijkgestemden in contact te brengen. Samen leuke dingen doen, met leeftijdsgenoten, die jou begrijpen en vaak dezelfde humor hebben. 
Ook ouders vinden gehoor. Zij blijven vaak aanwezig en terwijl de kinderen met elkaar gezellig met een activiteit bezig zijn, delen zij met andere ouders hun kennis en ervaring.  
De activiteiten zijn op dit moment voor kinderen van 6 t/m 17 jaar, maar binnenkort starten we ook met een activiteit voor peuters en kleuters.

Afhankelijk van de activiteit, kan het zijn dat de leeftijd aangepast wordt.

De activiteiten variëren van suppen, survival, bezoek museum, skiën/snowboarden, schaatsen en meer. Denk aan creatieve workshops of een kampeerweekend voor het hele gezin.
Per activiteit kunt u zich aanmelden en is er duidelijke informatie over de kosten.

Kleine sfeerimpressie

Een kleine sfeerimpressie van recente activiteiten. Nieuwschierig geworden? Kijk op onze activiteitenplanning wat er binnenkort nog aankomt!

bottom of page